8M 2023 al Proven - Les dones de la nostra vida

Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, us convidem a participar en l'acció "Les dones de la nostra vida".

Llegir-ne més...

L’Hagència ha començat un nou projecte de col·laboració amb La Fundició.

Tal i com expliquen a la seva pàgina web “La Fundició és una cooperativa creada el 2006 que impulsa processos col·lectius de construcció de coneixement, pràctiques culturals i formes de relació, entesos com a recursos d'ús comú i com a activitats “controversials” i situades. La nostra línia d'actuació principal es fonamenta en la col·laboració continuada amb diferents grups d'acció i organitzacions. El 2013 vam obrir un espai físic al barri de Bellvitge (L'Hospitalet) que vol esdevenir un petit laboratori social i cultural on experimentar amb formes col·lectives, democràtiques i transfrontereres de relacionar-nos i de construir i posar en circulació la cultura i el coneixement.”

Llegir-ne més...

Mobilitat de personal a Montenegro

La setmana del 13 al 17 de Febrer de 2023, dos professors de l’Institut Provençana del departament d’informàtica van visitar la "Mediterranean University of Podgorica", on van fer sinergies amb membres de la Faculty of Information Technology, gràcies a la participació en el Consorci de ITCON , liderat per l’IES TEIS de Galicia. En aquesta visita es va fer el primer contacte amb la Faculty of Information Technology per més endavant enviar alumnat del nostre centre a fer pràctiques a empreses a Montenegro dins del marc de projecte Erasmus+.

Llegir-ne més...