Administració i gestió

Treballem amb metodologies actives

Més de 40 anys formant professionals en el sector de l'administració i d’empreses. Utilitzem metodologies d'aprenentatge significatiu, per assolir les competències professionals, personals i socials que les empreses demanden.

 

Institut i empresa, compromesos per la teva formació

Els cicles tenen practiques a les empreses del sector, així que podràs formar-te i fer pràctiques. Comptem amb 4 empreses simulades que faciliten l'aprenentatge pràctic d'allò que s'explica a l'aula.

 

La innovació, el camí cap a l'èxit

Estem en contacte constant amb les empreses de l’entorn. Treballem les seves propostes i reptes a l’aula i ens reinventem cada dia per donar als alumnes les competències professionals que el mercat demana.

 

VOLDRÀS ESTUDIAR AMB NOSALTRES?

 • Comptaràs amb un tutor/a acadèmic que t’ajudarà amb els teus estudis i un/a tutor/a de pràctiques a l'empresa per fer-te el seguiment a la formació en centres de treball.

 • Aules totalment equipades, per poder adaptar-nos al món laboral, comptem amb aules equipades amb ordinadors, internet, connexió en xarxa i programari actualitzats, així com un aula dotada de tota la infrastructura simulant una empresa real.

 • Simulació d'Empreses, tots els cicles de la família tenen el mòdul de Simulació Empresarial. Comptem amb 4 empreses, RepaperSAS, TerminstalSAS, CAlfredSAS, i Provençana Solucions Jurídiques, que permeten realitzar tasques pròpies d'una empresa real, realitzant el cicle comercial, comprant i venent productes a altres instituts

 • Metodologia, creiem en una forma de treball col·laborativa, participativa i vivencial. Les activitats formatives s’organitzen potenciant l’aprenentatge per projectes i en reptes professionals. Realitzaràs sortides i activitats complementàries per millorar i ampliar la teva formació. També organitzem jornades tècniques on empreses del sector ens expliquen les seves experiències i tendències del mercat.

 • Món laboral, realitzaràs pràctiques en empreses reconegudes del sector, el que et permetrà conèixer la realitat empresarial, ampliar la teva xarxa de contactes i augmentar les teves probabilitats d’inserció laboral. Podràs tenir l’oportunitat de fer pràctiques a l’estranger.

 • Borsa de treball. Comptem amb una borsa de treball pròpia al centre en funcionament, amb un alt percentatge d’ocupació dels nostres exalumnes.

 

ELS NOSTRES CICLES FORMATIUS (DÍPTICS INFORMATIUS)

CFGM Gestió Administrativa

T’agradaria exercir tasques de suport administratiu en l’àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal empreses publiques o privades?

Amb aquest cicle podràs treballar dins de l’àrea d'administració i realitzar funcions d'auxiliar administratiu/a. Treballar com a empleat/ada d'atenció al públic, recepcionista o auxiliar administratiu, entre d’altres. Els mòduls que estudiaràs són: Comunicació empresarial i atenció al client, Operacions administratives de compravenda, Operacions auxiliars de gestió de tresoreria, Angles, Operacions administratives de suport, Empresa i Administració, Técnica comptable, Tractament informàtic de la informació Operacions administratives de recursos humans, Tractament de la documentació comptable i Formació i orientació laboral

CFGM Gestió Administrativa amb perfil pofessional a l'àmbit jurídic

T'agrada el món de la Justícia? Vols treballar com administratiu/a amb els professionals del Dret? El teu lloc es als Jutjats? Aquest cicle és per a tu. Podràs treballar a la Ciutat de la Justícia com a tramitador/a judicial o Auxili Judicial, i accedir de forma directa a la Borsa de treball de la Ciutat de la Justícia. Aquest cicle compta com a mèrit per a presentar-se a les oposicions. Podràs realitzar tasques de suport administratiu en despatxos d'advocats/ades, Procuradories i Notaries, entre altres. Els mòduls que estudiaràs són: els mateixos que el Gestió Administrativa, més Organització i estructura de l’àmbit jurídic i judicial, i Tramitació processal i auxili judicial. Les Practiques és realitzen a la Ciutat de la Justícia i a despatxos professionals del Dret.

CFGS Administració i Finances

Vols organitzar i executar les operacions de gestió i administració en una empresa publica o privada? Vols treballar aplicant la normativa sobre processos comercials, comptables, fiscals, financers. El teu futur en el món de l'administració, comença aquí. Podràs treballar com administratiu/va de recursos humans, de finances, banca i assegurances, entre d'altres. Alguns dels mòduls que estudiaràs són: Gestió de la documentació jurídica i empresarial, Recursos Humans, ofimàtica i procés de la informació, Procés integral de l'activitat comercial, comunicació i atenció al client, anglès, gestió financera, Comptabilitat i fiscalitat, Simulació empresarial, gestió logística i comercial, Formació i Orientació laboral i Projecte

Un Pont a la Universitat

Els cicles formatius de grau superior donen accés a la universitat amb convalidacions, rentabilitzant el temps invertit i permetent afrontar els estudis universitaris des de la perspectiva de conèixer bé la professió estudiada.

El cicles formatius especialitzats en Administració i Finances són compatibles amb tots els graus universitats, on destaquen els següents:

 • Grau en Administració i direcció d’empreses

 • Grau en Publicitat i relacions públiques

 • Grau en Relacions Internacionals

 • Grau en Relacions Laborals

 • Grau en Economia

 • Grau en Dret

RESUM DEL PROCÉS

Convocatòria d’eleccions a consell escolar 30 d’octubre de 2023
Publicació dels censos provisionals 30 d’octubre de 2023
Reclamacions als censos Fins al 3 de novembre de 2023
Censos definitius 7 de novembre de 2023
Sorteig vocals mesa electoral (sector alumnat i mares i pares) 7 novembre de 2023 a les 12:00 h
Constitució de les meses electorals 8 de novembre de 2023
Sol·licitud per ser supervisor del procés Des de les 10.00 hores del dia 13 de novembre fins a les 13:30 del dia 16 de novembre a la secretaria del centre
Presentació de candidatures Des de les 10.00 hores del dia 13 de novembre fins a les 13:30 del dia 16 de novembre a la secretaria del centre
Proclamació i Publicació candidats 17 de novembre de 2023
Constitució del consell escolar 15 de desembre de 2023 a les 14.00 hores
Eleccions a Consell escolar
20 de novembre al 24 de novembre de 2023
Sector
Data
Hora
Lloc
Alumnat
23-11-2023
Matí: a partir 09:00 hores
Tarda: a partir 16:00 hores
Aula classe
Mares i pares
22-11-2023
19.00 a 20:00 hores
Vestíbul del centre
Professorat
22-11-2023
14:05 hores
Sala d’actes