Tot aquell professorat que hagi estat destinat al nostre centre heu d'enviar-nos un correu electrònic, a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , amb les vostres dades de contacte, (correu electrònic, telèfon...).
Els caps i les caps de cada família professional es posaran en contacte amb vosaltres i en la mesura del possible us faran arribar la càrrega lectiva, el calendari de setembre i el calendari general del curs.
A més a més, us convoquem a totes i a tots el dia 2 de setembre a les 10 hores a direcció per tal de fer les gestions necessàries a secretaria.
Moltes gràcies i benvinguts i benvingudes!. Us desitgem una bona estada.
Aquest any hem desenvolupat un projecte formatiu anomenat “Wood for Good” al curs d'especialització en BIM, en col·laboració amb l'empresa World Wood Future i amb l'ajut de la Fundació BCN Formació Professional.
A partir de la casa de fusta MHM2P, que finalment s'ha exposat a Construmat 2024, un equip d'alumnes i professors de l'Institut Provençana hem recreat l'habitatge, l'hem modelat a BIM amb Revit i amb Cadwork, l'hem renderitzat amb Twinmotion i preparat per a la seva visualització a VR.
Alumnes: Hugo Alfonso Fabricio, Nerea Ortega Zafra i Fabio Tabares Tabares
Professors: Carol Beuter, Celia Ramajo, Rosa Capdevila i Paco Sánchez
A continuació trobareu unes imatges i el link a la web on podreu fer un recorregut virtual de la casa:
Aquest curs l’Ins Provençana, des del programa Innova, ha col·laborat en dos projectes proposats per l’Ins Esteve Terrades: Holopix i Museu virtual Tintín, els dos guardonats amb diferents premis.
La nostra col·laboració ha estat la del llançament dels dos projectes per donar-los a conèixer, ja vam fer una notícia d’Holopix però no hem compartit el que vam realitzar pel Museu Virtual Tintín.
És un projecte que té diferents punts clau: Lectura en català, feminisme, innovació, projecte intercentres i valors.
Lectura en català: en ple franquisme, es va publicar, en la diada de Sant Jordi del 1964, la primera historieta de Tintín en català “Les Joies de la Castafiore”
Feminisme: Al capdavant del departament infantil de l’Editorial Joventut, Conxita Zendrera va ser reconeguda per introduir 'Les aventures de Tintín' a Catalunya, editant en català i castellà les obres d'Hergé, a més de traduir personalment la versió castellana.
Innovació: es tracta d’un museu de Realitat virtual
Projecte intercentres: El projecte parteix i està ideat per l’Ins Esteve Terrades i hem participat l’Ins Provençana i l’Ins Algueró.
El que han realitzat 2 equips d’estudiants de màrqueting i publicitat:
Un Stop motion per donar a conèixer el museu que podeu veure en aquesta notícia: On Tintín, el capità preparen el seu viatge a la lluna, però... el coet sobtadament no arriba a la lluna sinó al museu virtual de Tintín.
Una missió molt especial pels que visitin el museu: fent referència al títol de Tintín “Les joies de la Castafiore” cercar les joies de la Castafiore al mateix museu, una idea de gamificació que consisteix en amagar les joies de la protagonista del còmic, de manera que l'usuari hagi de buscar-les quan visita el museu.
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.