Noticies i activitats

Notícies sobre les activitats escolars i extraescolars que es realitzen a iniciativa de l'institut.

 
 
FINALITZACIÓ PROJECTE POMEZIA
 
El PFI Auxiliar d'Obres d'Interior i Pintura el projecte Pomezia han finalitzat el projecte amb una festa.
Han estat mesos d'esforç i molta dedicació però, finalment, els veins i veïnes del barri de La Florida podran gaudir de la rehabilitació del local per poder dur a terme iniciatives i sinergies conjuntes i beneficioses pel barri.
 
Tags:

GUANYADORS METROPOLIS FPLAB

Ariadna, Fede, José Carlos i Miguel, alumnes de segon curs del cicle de Projectes d'Edificació, han guanyat el repte Arquima del Metròpolis FP Lab 2022. Moltes felicitats!

Arquima és una empresa capdavantera en el disseny i construcció de cases de fusta, ecològiques i eficients. Els alumnes han ideat un sistema de recuperació i aprofitament de les minves de bigues i taulers de fusta per transformar-los en una línia de mobiliari basada en peces estàndard que els clients poden muntar i transformar lliurement com si fos un LEGO.

Tags:

PRESENTACIÓ MILLORS CAMPANYES DE PUBLICITAT AL GRAN VIA 2

El passat dijous 26 de maig, es van presentar a la gerència del Centre Comercial “Gran Via2” de L’Hospitalet, les millors Campanyes de Publicitat i Mitjans, realitzades pels alumnes de segon del cicle formatiu de Màrqueting i Publicitat.

Les campanyes de publicitat realitzades, van formar part del mòdul formatiu “Mitjans i suports de comunicació”, impartit pel professor Pere Pairó.

Tags:

CAMPANYA FP

El nostre alumne Miguel Leal, del Grau de Projectes d'Edificació, és el protagonista de la nova campanya publicitària de promoció de l'FP realitzada per l'AMB i la Fundació BCN FP

Somia, Forma't, Matricula't, Construeix el teu futur...

El vídeo de la campanya de publicitat està disponible aquí.

La preinscripció dels cicles de grau superior és del 25 al 31 de maig de 2022. Anima't!

Tags:

PROJECTE INTERNACIONAL DE L'EMPRESA SIMULADA REPAPER

El grup de segon de Gestió Administrativa ha estat treballant a l’empresa simulada REPAPER SAS, duent a terme un projecte d’internacionalització de l’empresa. Per això, a més de dedicar-se a realitzar les tasques habituals de l'empresa simulada s'han estat comunicant a través de videoconferències amb l’empresa belga Green7. Aquesta es dedica a la comercialització de productes ecològics, de la mateixa manera que l'empresa REPAPER, ven productes de paper reciclat. 

L’objectiu del projecte és arribar a formalitzar acords de compravenda que permetin l’intercanvi de productes entre les dues empreses alhora que millorar la competència lingüística en anglès. En les dues primeres sessions cada empresa va presentar-se a l’altra, per a després formalitzar un acord i posteriorment preparar la documentació de les operacions comercials acordades.

Esperem que la relació amb aquesta empresa es mantingui en els propers cursos i ens permeti formalitzar nous acords de compravenda i aprofundir en la internacionalització de la simulació empresarial.

 

Tags:

Pàgina 1 de 112