Projecte Adda de l'Hagència

Projecte Adda de L'Hagencia

ADDA és una ONG que lluita contra el maltractament animal i promou l’adopció dels animals i en aquesta ocasió ha confiat en L’Hagència, una petita empresa sense ànim de lucre formada per l'alumnat de Grau Superior Màrqueting i Publicitat, per a millorar la seva forma de promoure el seu missatge de solidaritat amb el món animal mitjançant Instagram.

L’Hagència ha dissenyat una campanya anomenada “Vine por Navidad pero no soy un juguete”, amb la intenció de cridar l’atenció sobre les mascotes que són regalades al Nadal com si fossin joguines. Malauradament, en moltes ocasions, persones irresponsables, passat un temps es desfan d'elles, omplint els centres d’adopció i ocasionant un mal irreparable als animals.

L’Hagència va realitzar un exhaustiu estudi sobre els percentatges d’abandonament, nombre d’adopcions exitoses... A més van buscar i recopilar informació sobre la pròpia ONG ADDA, les lleis que protegeixen els animals a Espanya i molt més.

Per a promoure aquesta campanya, l’Hagència va fer uns posts d’Instagram com a exemple, els quals eren dues imatges d’animals contrastades, una en blanc i negre i l'altra en color acompanyades una frase entre les dues imatges que feia referència al maltractament i l’abandonament dels animals. 

L'Hagència va dissenyar material gràfic i audiovisual específic. Va crear un “reel”, un article web que denunciava la situació. També va elaborar a mida un tutorial sobre la xarxa social d’Instagram on se’ls hi explicaven consells per tal de millorar el "feed" en aquesta xarxa social, la importància de la utilització dels "hashtags", la possibilitat de fer una col·laboració amb una altra ONG o persones que tinguin el mateix objectiu. També se'ls hi va facilitar una proposta de calendari per a aconseguir un major impacte de les publicacions.  

L'alumnat de L'Hagència finalment s'ha reunit amb una representant d’ADDA per exposar tot la campanya dissenyada. Neus d'ADDA ha valorat molt positivament la proposta presentada, així com la tasca i l'esforç que ha realitzat l'alumnat durant aquestes setmanes. L'equip de L'Hagència li farà arribar tota la documentació i la transmetrà internament dins la seva organització.

 

Tags: