Convocatòria extraordinària alumnat en llista d’espera de CFGM

Convocatòria extraordinària alumnat en llista d’espera de CFGM

El dia 20 de juliol de 2023 es convoca a l’ alumnat que ha fet la preinscripció a l’INS Provençana per a cicles formatius de grau mitjà  i no ha obtingut plaça i està en llista d'espera. L’horari en el qual us convoquem és l'indicat en l'imatge superior.

No es convoca cap alumne per al CFGM de Construcció a causa de que el grup ja està complet.

ATENCIÓ

  • Només es convoca a l’ alumnat que està en llista d'espera de l’ Institut Provençana, no podran ser ateses, les peticions de plaça que no apareguin en les llistes que ja estan publicades.
  • Seran cridats per l'ordre establert a la llista, tenint en compte les vies d'accés pels percentatges establerts a la normativa. Només us cridarem  sol cop, si arribeu tard i ja s’ha passat l’ordre, haureu perdut la plaça.
  • Per dur a terme la matricula d’aquells alumnes que obtinguin plaça els donarem les contrasenyes per tal de realitzar la matricula telemàticament.
  • Si la voleu formalitzar al moment us facilitarem un ordinador del centre per tal de que pugueu fer-la, però heu de portar preparada la documentació necessària per realitzar la matrícula i en format digital (en un pen drive, o correu electrònic) i estar en disposició de pagar amb targeta bancària en aquest moment. Si opteu per fer-la al centre si l’alumne és menor ha de venir acompanyat del seu tutor/a.
  • L’alumnat que no obtingui plaça en aquest acte podrà tornar a participar al procés de segona convocatòria de preinscripció entre els dies 25 a 27 de juliol seguint les instruccions del Departament d’Educació https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici
  • En el cas d’aquells alumnes convocats que no poden venir a la convocatòria presencial de llista d’espera, només atendrem a les persones que vinguin degudament autoritzades.