Innova del provençana amb l'ins. Esteve Terrades. Moneda virtual a Cornella

Innova del provençana amb l'ins. Esteve Terrades. Moneda virtual a Cornella

L' Institut Esteve Terrades i Illa està fent un projecte per millorar els comerços de Cornellà de Llobregat. Consisteix en fer una moneda local únicament i exclusivament per fer compres a Cornellà de Llobregat. Desde la coordinació d'innova ens han posat en contacte amb l' Institut Esteve Terrades per fer aquesta col·laboració. Des de el mòdul de Llançament de Productes i Serveis a MP2, hem recollit aquesta proposta i l'hem portat a la realitat.

Hem fet reunions virtuals per meet, trobades presencials i ens hem intercanviat mails i trucades per fer la campanya de llançament i publicitat seguint els objectius marcats pels estudiants del cicle de grau superior de Administració i Finances de l'Ins esteve Terrades. Els nostres alumnes de Màrqueting i Publicitat de segon curs han fet diferents propostes com podeu veure a les fotografies i els alumnes d' Administració i Finances de l'Ins Esteve Terrades els hi ha agradat tant que han portat la presentació a l' Ajuntament de Cornellà de Llobregat al centre Citilab avui dia 11 de maig. És una gran oportunitat pels alumnes de'Administració i Finances veure que els seus projectes son útils, pràctics i milloran les condicions econòmiques de la ciutat.

Els comerciants han posat molt interès amb aquesta proposta. Estem molt satisfets e il.lusionats. A final d' aquest mes sabrem si serà una proposta amb el recolzament de l'ajuntament que sempre va molt bé disposar d'una ajuda per financiar la part de màrqueting i finances necessària per fer realitat aquest projecte conjunt.

Aquesta moneda serveix basicament perquèels diners que es generin a Cornellà es quedin a Cornellà a més que es poden canviar en tot moment a euros. Els objectius principals del projecte son:

  • Impulsar el nostre projecte
  • Mostrar un missatge clar i fàcil de reconèixer i que atregui a la ciutadania
  • Principalment un projecte amb mentalitat duradora amb el pas del temps
  • Fer impacte a la gent, que els hi toqui la fibra
  • No és una criptomoneda

A les diferents reunions hem definit el briefing i contrabriefing. Ha estat molt dinàmic les diferents propostes e informació necessària (background, key facts, empreses col.laborades, patrocini, pressupost, proposta de valor i benefici. Timing, deadline previst pel llançament de la idea.

Per poder participar és tan senzill com descambia 10€ mitjançant la app i ja pots fer una compra a un negoci de barri. Farem sortejos de 100€ per començar.

Per la campanya publicitària exterior hem fet: carteleria, aparadors, impresos, xarxes socials (Instagram, facebook, Tiktok, Twitter i Linkedin). Donat que volem arribar a tots.El nostre concepte és: "La moneda del futur, flueix amb el canvi", És la unió perfecte per la sostenibilitat i creixement

Agraïm a l' Institut Esteve Terrades i Illa la confiança depositada als nostres alumnes de Màrqueting i Publicitat, agraïm a l' Ajuntament de Cornellà de Llobregat l' aposta pel projecte i felicitem als alumnes de Màrqueting i Publicitat per la dedicació e il.lusió. Amb la participació conjunta hem aconseguit fer un projecte realitat. Aquesta realitat es pot o no materialitzar, L´important és que tots han participat molt motivats. Agraïm la participació d' Innova per depositar aquest projecte als alumnes de màrqueting i publicitat de segon curs. Gràcies a tots per col.laborar!

Tags: