Quarta edició del concurs 24h innovació
El dia 15 de març es va celebrar la quarta edició del concurs 24h innovació, on 200 alumnes/as de tota Catalunya donen solucions innovadores a 24 reptes proposats per 24 empreses, com Soy Frigo, TMB, Gallo, Damm, Esade, CaixaBank...
Es va celebrar una altra vegada de forma presencial, després de dos anys de pandèmia, al Disseny Hub de Barcelona i el Provençana va participar amb 5 estudiants de la família d'Informàtica i 1 de Comerç.
La nostra alumna Carol Angulo, del CFGS de màrqueting i publicitat, era membre de l'equip 17 que ha guanyat el segon premi d'aquesta edició, el seu equip va resoldre el repte de l'empresa Soy Frigo "reduir a 0 els residus a les platges". La solució que van plantejar consistia en la col·laboració amb altra empresa anomenada Notpla, que produeix bosses a partir d'algues marines i d'aquesta manera si la bossa cau al mar pot servir d'alimentació a la fauna marina. A més van pensar fer el pal del gelat de galeta compacta per solucionar el repte de residu zero i que ni tan sols el pal de fusta pugui acabar al mar.
Li preguntem a Carol per la seva experiència al concurs, ens diu: "És un treball molt intens i en principi sembla que no aguantaràs 24 hores desperta, però com és un treball en equip estàs contínuament parlant amb els companys i això et manté alerta. A més constantment l'organització proposa dinàmiques perquè el cansament no s'apoderi de tu com actuacions de circ, batucada, un mag... en general l'experiència m'ha agradat moltíssim, he fet amics i he après molt sobre treballar en equip i resoldre reptes que en principi sembla impossible trobar una solució".
Felicitem a la nostra alumna i al seu equip, pel seu premi i pel treball ben fet!!!