Taller de Tècniques per parlar en públic

 

Taller de Tècniques per parlar en públic

Dijous 24 de novembre es va dur a terme el Taller de “Tècniques per a parlar en públic” adreçat als grups d'alumnat de CFGS de Projectes d'edificació i Comerç Internacional.

El Taller ha estat possible gràcies a la Coordinació d’Emprenedoria de l’Institut que participa en el projecte FEM TÀNDEM, que promou l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat i en col·laboració amb Gornal Activa.

Hem tingut la sort de comptar amb el Ramon Garrido, reconegut actor de teatre i televisió, i també formador en habilitats comunicatives de professionals i directius. En aquesta ocasió d'alumnat del nostre Institut és qui ha pogut gaudir de dues hores de coneixements i experiències relacionades amb la posada en escena.

La importància de la nostra gestualitat facial, manual i corporal així com la nostra veu poden proporcionar un recolzament molt potent al nostre discurs.

En Ramon ha compartit amb nosaltres moltes tècniques concretes que de ben segur ens ajudaran a millorar les nostres presentacions i, sobretot, ens ha ajudat a prendre consciència sobre la importància de la imatge que projectem amb el nostre cos i la nostra veu.

Recorda que des de la Coordinació d’Emprenedoria podem ajudar-te a posar en marxa les teves idees i projectes dins i fora de l’Institut. Contacta’ns, explica’ns la teva idea i t’ajudarem o et posarem en contacte amb les entitats que poden acompanyar-te!

 

Tags: