Tres alumnes del Proven als equips guanyadors del Talent UP L’H

Tres alumnes del Proven als equips guanyadors del Talent UP L'H

El passat dimecres 19 d’octubre va tenir lloc al Poliesportiu Municipal del Centre la sessió d’ideació Talent UP L’H on més de 200 estudiants de Formació Professional cercaven idees per reduïr l’escletxa digital de la gent gran.

Una jornada organitzada per l’equip d’Innovació i Educació de l’Ajuntament de l’Hospitalet i que elles mateixes defineixen com “emocionant, intensa i reveladora” Un matí ple d’adrenalina on s’ha pogut comprovar la importància que té sumar col·lectius i generacions diverses per fer front a reptes comuns.

Els equips, formats per components dels instituts Provençana (Comerç Internacional i Màrqueting i Publicitat) , Serra i Abella, Can Vilumara i Planeta han generat 43 solucions tecnològiques per disminuir l'escletxa digital. Tot això dirigit pel Hackathón Master Xavier Mercader i coordinat per més de 20 docents dels centres, els quals han donat suport com a facilitadors als diferents equips de la competició.

A més a més, tots els projectes han estat mentoritzats per 35 persones sèniors que opinaven i validaven totes les propostes generades a partir de la seva valuosa experiència de vida.

Les  4 propostes finalistes, entre les quals trobem a tres alumnes de Màrqueting i Publicitat del Provençana,  tenen ara l'oportunitat d'incubar-se a #TorreBarrina els propers 15 dies. Com a punt i final a tot aquest marató d’ideació, les propostes es presentaran al públic el 17 de novembre en el marc de la Smart World City Congress

I això no acaba aquí, l’alumnat de Màrqueting i Publicitat continuarà desenvolupant des del mòdul L’Hagència, dues campanyes de comunicació per dos dels projectes guanyadors. Aquestes seran presentades a l’equip d’innovació de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Aprenentatges transversals i compartits

La formació no només és pels alumnes. Per tal de realitzar el seguiment de la sessió, 15 docents s'han format en metodologies de #designthinking per acompanyar l'alumnat en la fase d’ideació de la jornada. Entre ells, 6 del Provençana.

Tags: