El director de RRHH de Caprabo visita el centre per felicitar-nos

El director de RRHH de Caprabo visita el centre per felicitar-nos

El curs passat l’Ins Provençana va participar al concurs organitzat pel departament d’educació 24 hores innovació. El concurs consisteix en que 24 empreses llancen 24 reptes que l’alumnat ha de resoldre amb desigh thinking.

Nosaltres vam resoldre tres reptes de tres empreses diferents El Circuit de Montmeló, Caprabo i la discogràfica Halley records i vam passar a la semifinal amb dos equips.

La solució que l’equip del Proven va donar al repte de Caprabo els hi va agradar tant que el director de recursos humans amb dos membres del seu equip vam voler apropar-se al centre, a final de juny, a felicitar-nos i fer un petit regal a l’equip d’estudiants.

El director de RRHH de Caprabo, va comentar que portaven molts anys amb el problema que ens havien plantejat, un problema de comunicació interna de l’empresa, i que els estudiants havien trobat una solució efectiva, original i econòmica i que estaven realment sorpresos.

Amb tot això us volem dir que la metodologia design thinking funciona i us animem a que la utilitzeu. Des de la coordinació Innovafp del centre hem organitzat un taller dirigit al professorat de 1 sessió de tres hores, que s’impartirà el dimecres  5 d’octubre de 11:00 a 14:00h

Comissió Coordinació Innova

Tags: