ProvenMarket 2022

PROVENMARKET 2022

Gran èxit del ProvenMarket22!

El dijous 5 de maig de 9.30 a 13.00 es va celebrar el ProvenMarket,  un esdeveniment que promou el reciclatge i l'economia circular. Van passar la gran majoria d'alumnes del Provençana per poder veure i comprar els tres pilars de productes que oferíem: roba, bijuteria i llibres. El mercat d'economia circular va ser organitzat pels alumnes de 1r activitats comercials.

El mercat funcionava amb la seva pròpia moneda, el Provencoin. Si s'hi aportava algun dels tres productes s'obtenia 1 ProvenCoin, que després podia ser intercanviat per un altre producte. Al ProvenMarket hi havia quatre parades: un punt d'informació per explicar que era el ProvenMarket, i les tres parades de bijuteria, roba i llibres.

Per aconseguir els ProvenCoins al mateix esdeveniment es podia donar algun objecte, dibuixar en un mural, cantar una cançó i/o pujar alguna història a Instagram etiquetant el @provenmarket i @ins_provensana.

Els alumnes van tenir l'oportunitat d'aprendre a utilitzar una caixa registradora real i a donar el canvi amb diners ficticis, saber, tractar amb clients i atreure'ls al mercat i tenir més cohesió amb el grup, fomentant el treball en equip.

Us esperem a tots al ProvenMarket 2023!

Tags: